V tejto časti graffiti shopu nájdeš zaujímavé rozhovory a graffiti historky od ľudí z graffiti scény u nás ale verím, že časom aj zo zahraničia. Ak chceš niečo pridať kľudne ma kontaktuj a ak to bude k veci tak to rád pridám. Nezabudni, že každým nákupom oceňuješ tento e-shop za snahu o dobrý obsah, za čo samozrejme vrelá vďaka, pretože takto sa aj Ty stávaš podporovateľom našej graffiti komunity na Slovensku.

2.4.2020 – Graffiti shop dirtyhands.sk ti pripravil  zaujímavý rozhovor z českým writerom, ktorý maľuje už celkom dlhú dobu a vychytal si už jemu vlastný štýl, ktorý je ľahko rozpoznať. Za jeho čas a pohodovú otvorenosť veľká vďaka, viac sa už dočítaš v samotnom článku.
22.4.2020 – V tomto rozhovore sa dozvieš kus histórie graffiti na slovensku a za to s veľkým rešpektom musím poďakovať za ochotu a čas, ktorý tomu GRINT venoval! Ak toto meno zatiaľ nepoznáš, tak si na graffiti scéne skutočne krátko, ale po dočítaní tohoto rozhovoru sa to určite zmení. A možno sa zmení aj tvoj pohľad na realitu, keď uvidíš čo všetko tento chlapík vie pomocou sprejov vytvoriť!
13.5.2020 – Som rád, že ti môžem predstaviť človeka, ktorý sa skrz graffiti dostal k výrobe zaujímavého produktu, ktorý má všestranné využitie, je vyrobený z „odpadu“ a každý jeden kus je originál, takže je to skvelý tip na darček ak by si chcel potešiť niekoho kto je zapálený pre graffiti. Jeho výrobky nájdeš v našej kategórii „doplnky“ a nezabudni mu dať aj like alebo follow na jeho instagrame!